Keresés
Hol vagyok: dolak.hu > Média > Cikkek > Cikkarchívum

Színes Mai Lap: Dolák-Saly megúszta...

2002. 07. 15.

Egy helyi halász vitte ki a tengerre a I'art pour I'art-os csapatot. Dolák-Saly Róberttel volt még kedvese és a menedzsere is. A kellemes napfürdőzés után a "teknő" elindult vissza, megkerülve egy szigetet. A parti víz sziklás volt, mellette mély a tenger és jött egy hatalmas komphajó is… A halász tudta, nemsokára óriási hullámok érkeznek, ezért szépen szembefordította velük vízi járgányát. "Boborján" eközben heverészett a hajón, míg jött az első hullám:

- Mintha a NASA lőtt volna ki, úgy repültem. Ami ezek után történt, azon csak utólag tudok röhögni. Akkor, ott mindenki elveszítette azt az irigylésre méltó humorérzékét. A menedzser, Bognár István egy önfeláldozó mozdulattal kapott utánam, igyekezett visszarántani a fedélzetre. Egy pillanat alatt a hajó oldalán lógva találtam magam, félig megmártózva a nagy hullámokban, mint egy teafilter.

Az biztos, a társulat most vidámabb, mint valaha. Rigoletto, avagy a rotterdami toronyőr című színdarabjukkal tovább turnéznak, a sokkal biztonságosabb, száraz színpadokon.

Scherer Zsuzsa

Kapcsolódó anyagok

CikkekCikkarchívum
Címkék: 2002 | Színes Mai Lap
Powered by Gothic
© 2009 Deepskeye Systems -

Dolák-Saly Róbert honlapja