Keresés

Jó reggelt Mindenkinek!

Ami itt megtalálható:

  • hogy mit csináltam, mit csinálok, és mit fogok csinálni
  • hogy mit csinál néhány kedvencem

Ami itt nem található:

  • politika
  • világ-, nemzet-, élet- és lélekmentő jó tanácsok, valamint horoszkóp

Jó szórakozást! DSR

Hírlevél

Hol vagyok: dolak.hu > Újdonságok

Agyatlantisz
Dolák-Saly Róbert előadása

abszurd jelenetek / dalok / diafilmek

A címegyezés DSR legújabb nagysikerű könyvével nem véletlen. A műsorban – ahogy a kötetben is – szerepel a híres Besenyő család öregje: Anti bácsi, megjelenik Naftalin Ernő, aki szokása szerint tudományos előadása ürügyén piszkálja a közönséget, és gyakran feltűnik a nagyszájú Leopold-mester, aki a legsikeresebb diafilm-vetítéseit közvetíti élőben.

Persze a szerző válogat legnépszerűbb abszurd dalaiból is. Meghívott „meglepetés” vendége, a l’art pour l’art-os Pethő Zsolt, akivel többek között egy hatszereplős darabot ketten adnak elő. Persze Zsolt megszólaltatja Pandacsöki Boborjánt is, aki minden lehetőséget megragad, hogy felrúgja az eredeti műsortervet.

Jó szórakozást!

Hírek

2017. 09. 15.
Sárkányfesztivál – ZeBeGéNy, Sárkánydomb – 2017.09.17. (vasárnap) 16 órakor – DSR – gyerekműsor családoknak! Nem mindennapi szolgáltatás a színpadon (mert pl. hétfőn már nem lesz):

Elmeszellőztető agyvelőmosoda,
aki nem hisz nekem, repüljön csak oda!

2017. 08. 31.
Dedikálás a Pozsonyi Pikniken! DSR ígéri, hogy minden könyvet aláír, de a Háború és békéből csak a békét hajlandó ellátni kézjegyével.
(Időpont: 2017. szeptember 2., szombat, 11 óra. Helyszín: 1137 Budapest, Újpesti Rakpart, 180-181-es stand, Libri Kiadó)

2017. 08. 21.
DSR a Bőköz Fesztivál nulladik napján keríti hatalmába az Ormánságba érkezőket. Helyszín: Kémesi Művelődési Ház. Időpont: 2017. augusztus 24. csütörtök, 18 órakor) A műsor címe: A Pál utcai fiók, avagy Az Ezüst-tó kilincse. Lesz beszélgetés, zenélgetés, vetítgetés, diszkoszvetés.

2017. augusztus 26-án pedig Romániában, Szatmárnémetiben lép színpadra DSR, a Partiumi Magyar Napokon. (Mihai Viteazul u. 10., Kossuth-kert)

2017. 08. 14.
Metálkodás a Farmosi Metál Ligetben!

Augusztus 18-án, 19:30-kor a Beyond és a New Inside thrash metal zenekarok frontembere lesz DSR pár saját dalával. A két zenekar műsora között pedig abszurd műsorával ijesztgeti az izgalomra vágyókat.

2017. 08. 08.
2017. augusztus 12-én, szombaton a L’art pour l’art Trió Balatonszemesen (Kontakt Szabadtéri Színpad, Kossuth u. 2.)! Szászi Móni, Pethő Zsolti és DSR kollektív támadást indít a gyanútlan közönség unalma ellen. Csak azok jöjjenek el, akik oda-vissza vannak a környéken!

Powered by Gothic
© 2009 Deepskeye Systems -

Dolák-Saly Róbert honlapja