Keresés
Hol vagyok: dolak.hu > Művek > Könyvek

Én vagyok a kedvenc állatom

A Madáretető, a Boborján és az Agyatlantisz, avagy az ember tragédia című nagy sikerű kötetek szerzője most valami egészen újat ígér olvasóinak:

tovább az Én vagyok a kedvenc állatom menübe>>

Agyatlantisz

Agyatlantisz ősi szigetvilág az Óperenciás-tengeren túl, valahol a komédia és a tragédia határvidékén. Éghajlata abszurdba hajlik. Morbid légköri frontok uralják.

Dolák-Saly Róbert könyve a hat kiadást megért Madáretető egyenes folytatása. Egészen speciális folytatása, olyannyira, hogy az előzménye. Kellemes dehidrálást kívánunk!

tovább az Agyatlantisz menübe>>

Boborján

Minősített bűnesettel állunk szemben. Engedelmükkel ismertetem a tényállást. Elsőrendű vádlott Pandacsöki Boborján már évek óta megfigyelés alatt áll. Felszólításunkra nem volt hajlandó igazolni magát, azzal az olcsó kifogással, hogy nincs személyi igazolványa. Súlyosbító körülmény, hogy - mint mondja - őt ez nem is érdekli, merthogy a szóban forgó okmány nem ehető (sem céklával, sem csokiöntettel)...

tovább a Boborján menübe>>

Madáretető

Dolák-Saly Róbert legújabb kötetét tartja kezében az Olvasó. A világszerte ismert Wurlitzer-díjas írónak halhatatlan remekművek egész sorát köszönheti az emberiség. Fényes karrierje az Egyesült Államokban megjelent, és pillanatok alatt a bestsellerlisták élére került Dandárkugli című regényével kezdődött, amelynek sikerét hamarosan túlszárnyalta a Koreában kiadott
Csendes tepertők hattyúnásza.

tovább a Madáretető menübe>>

Powered by Gothic
© 2009 Deepskeye Systems -

Dolák-Saly Róbert honlapja