Keresés

Agyatlantisz avagy az ember tragédia

Agyatlantisz ősi szigetvilág az Óperenciás-tengeren túl, valahol a komédia és a tragédia határvidékén. Éghajlata abszurdba hajlik. Morbid légköri frontok uralják.

tovább >>

Galéria
Agyatlantisz könyvbemutató

Alexandra Könyvesház, Panoráma Terem
2009. december 9. 19 óra

tovább >>

Cikkajánló

Divany.hu: Alkalmi süketeknek kiskorú fülügyelete mellett

2010. 01. 05.

Pandacsöki Boborján úr már megszületése előtt gépírónőnek állt, de a pötyögtetést viszonylag gyorsan abbahagyta, új időknek új szele fújt – zenélt hát, lemezeket írt, meg mindenféle mást is. Mostanra például egy könyvet. Csupán az érthetetlen, vajon miért pont Dolák-Saly néven jegyzi?

Hírtükör.hu: Dolák-Saly Róbert: Agyatlantisz, avagy az ember tragédia

2010. 02. 22.

Visszavonhatatlanul tavaszodik! Ilyenkor szoktam útikönyveket ajánlani. Ezúttal Agyatlantisz megismerésére buzdítom az Olvasót! E kivételes "gumiverzum" egyelőre csak idegenvezetővel látogatható.

Hölgyvilág: 1980-ban lettem tehetséges

2009. 12. 03.

Azt mondja Dolák-Saly Róbert, hogy ő tulajdonképpen és bizonyos értelemben macska. De hogy mi minden volt korábban! Tanár, gépírónő, tehetséges zenész.

Könyvjelző: Az ember tragédia?

2009. 12. 01.

A „Winnetou-vetítések”, a színpadi „vasmacsó”, Naftalin Ernő és sok népszerű figura megalkotójának harmadik könyvét veheti kezébe az olvasó. A hat kiadást megért Madáretető és a Boborján-kötet után ismét a magyar abszurd figyelemreméltó darabjára számítunk, amelynek címe Agyatlantisz avagy az ember tragédia.

Magyar Nemzet: Agyatlantisz

2009. 12. 19.

Könnyű is meg nehéz írni olyan könyvről, amelyik így kezdődik: „Kórhatár – Tizennyolc éven felüli alkalmi süketeknek felolvasni csak kiskorú fülügyelete mellett ajánlott’”

Öreg néne őzikéje
Agyatlantisz - Részlet a könyvből

Amikor elolvassák, amit ideírtam, elnézést kérek, hogy raccsolok! (Leopold, a porondmester)

Powered by Gothic
© 2009 Deepskeye Systems -

Dolák-Saly Róbert honlapja